GPL-codecentrum

Let op: De producten van TP-Link bevatten deels softwarecodes ontwikkeld door derden, waaronder softwarecodes volgens de GNU General Public License ( "GPL"), Versie 1 / Versie 2 / Versie 3 of GNU Lesser General Public License ( " LGPL "). U kunt de betreffende software voorwaarden gebruiken om de GPL licentievoorwaarden te volgen.

Om te voldoen aan de voorwaarden van de GPL de respectievelijke TP-Link groep, welke de betreffende software aanbiedt om te downloaden of verantwoordelijk is voor de distributie van producten die de desbetreffende code bevatten, bieden waar mogelijk zelf of met steun van derden (bijvoorbeeld de TP-Link Technologies Co., Ltd. gevestigd in China), een e-mailservice om voor een ​​machine leesbare broncode van de software naar GPL voorwaarden te behouden. Beschikbaar op CD op verzoek per post of e-mail. Betreffende producten en software zijn voorzien van nadere informatie. Met dit GPL-Code Center biedt TP-Link gratis downloads van kopieën van de betreffende door apparaten te lezen broncode van de software die naar GPL voorwaarden, welke aanwezig zijn in TP-Link producten.

De betreffende programma's worden beschikbaar gesteld ZONDER ENIGE GARANTIE; zelfs ZONDER de impliciete garantie van VERKOOPBAARHEID of GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL. Zie de betreffende GNU General Public License voor meer details.

Kies in de onderstaande lijst het model- en versienummer van uw TP-Link product om de broncode te downloaden. U kunt de betreffende GPL licentievoorwaarden hier bekijken, printen en downloaden.

Als u van mening bent dat de TP-Link meer broncodes naar GPL moeten aan bieden, neem dan contact met ons op via GPL@tp-link.com.

Voor Thuis > Mobiele Wi-Fi > MiFi MiFi

Voor Thuis > Adapters > Adapters Adapters

Voor Thuis > Mobiele Wi-Fi > 3G/4G Router 3G/4G Router

Voor Thuis > Netwerkuitbreiding > Access Points Access Points

Smart Home > Smart Plugs Smart Plugs

Smart Home > Smart Hub Smart Hub

Smart Home > Smart Robot Vacuums > Robot Vacuums Robot Vacuums

Voor Zakelijk > Omada > WiFi > Wall Plate Wall Plate

Voor Zakelijk > Omada > WiFi > Outdoor Outdoor

Voor Zakelijk > Omada > Routers > Wired Routers Wired Routers

Voor Zakelijk > Omada > Routers > Integrated Routers Integrated Routers

Voor Zakelijk > Omada > Controllers > Hardware Hardware

Voor Zakelijk > Omada > Controllers > Software Software

Controller Software Controller Software

VPN Router VPN Router

Ceiling Mount AP Ceiling Mount AP

Outdoor AP Outdoor AP

Outdoor Radio Outdoor Radio

Load Balance Routers Load Balance Routers

Voor Zakelijk > Omada Pro > WiFi > WiFi 7 WiFi 7

Voor Zakelijk > VIGI > Video Recorders Video Recorders

Wall Plate AP Wall Plate AP

Voor Zakelijk > Omada Pro > WiFi > Ceiling Mount Ceiling Mount

Voor Zakelijk > Omada Pro > WiFi > Wall Plate Wall Plate

Accessoires Accessoires

Voor Zakelijk > Omada Pro > WiFi > Outdoor Outdoor

Voor Zakelijk > Omada Pro > Switches > L2+ Managed L2+ Managed

Voor Zakelijk > Omada Pro > Switches > Smart Smart

Voor Zakelijk > Omada Pro > Routers > Wired Routers Wired Routers

Voor Zakelijk > SOHO Networking > Safestream Routers Safestream Routers

Voor Zakelijk > SOHO Networking > Pharos Wireless Bridges > CPE CPE

Voor Service Providers > Switches > Managed Switches Managed Switches

Voor Service Providers > ADSL ADSL

Voor Service Providers > Switches > Smart Switches Smart Switches

Voor Service Providers > PON PON

Voor Service Providers > Business Wireless Business Wireless

Kabel Modems & Routers Kabel Modems & Routers

PON SFU's & HGU's PON SFU's & HGU's

High Power Routers High Power Routers

Kabel Kabel

Ceiling Mount AP Ceiling Mount AP

Outdoor AP Outdoor AP

Wireless Controller Wireless Controller

From United States?

Get products, events and services for your region.