Year:
    Jan.2011

Novoroční večírek TP-Link 2010

Na uvítání příchodu Nového roku i na vytvoření prostoru pro sebevyjádření společnost TP-Link dne 29. prosince pořádala přehlídku talentů, aby se ukázalo, že její zaměstnanci nejsou jen velmi pracovití, ale jsou i talentovaní.
    HYPERLINK "https://static.tp-link.com/resources/images/press/TP-2011-NEW-YEAR-PARTY.html"

Galavečera se zúčastnili téměř všichni zaměstnanci TP-Link z hlavního ústředí firmy. Na večírku se předvedla řada módních stylů včetně hip-hopu, elegantních tanců, veselých písní a srdceryvných duetů. Příspěvky zaměstnanců byly nejen humorné, ale i přínosné a objevila se v nich i tradiční čínská kultura s ukázkami kung fu a kaligrafie. Večer byl ve znamení mladistvé energie a stylu a ukázalo se tak sebevědomí a víra v budoucnost zaměstnanců TP-Link.

Večírek nebyl pouze vizuálním představením, ale byla to i příležitost ohlédnout se za minulým rokem. Zaměstnanci společnosti TP-Link míří vpřed a malují si svou vlastní budoucnost, plnou nadšených a živých snů, jasnými a nádhernými barvami. Jak uvedl ředitel mezinárodního obchodování společnosti TP-Link, Jeffrey Chao: „V minulém roce jsme dosáhli mnoha mimořádných úspěchů. A přestože se naše další sny zdají být daleko, potřebujeme věnovat každodenní úsilí tomu, abychom tyto sny realizovali

From United States?

Get products, events and services for your region.