Year:
    Feb.2010
    24

[Frankfurt, 22. února 2010] - Ingram Micro Distribution GmbH rozšiřuje své obsáhlé portfolio o produkty TP-Link. Nyní bude celý sortiment produktů TP-Link k dispozici všem prodejním partnerům pro distribuci v Německu.

[Frankfurt, 22. února 2010] - Ingram Micro Distribution GmbH rozšiřuje své obsáhlé portfolio o produkty TP-Link. Nyní bude celý sortiment produktů TP-Link k dispozici všem prodejním partnerům pro distribuci v Německu, Rakousku a Švýcarsku. Společnost TP-Link se pomocí intenzivního výzkumu a vývoje, efektivní výroby a přísného dodržování řízení jakosti vypracovala mezi přední hráče v tomto odvětví a získala si mezinárodní pověst kvalitního výrobce síťových produktů pro malé kanceláře.

„Přidáním síťových produktů TP-Link do našeho portfolia můžeme našim zákazníkům nabídnout vedle zboží od řady předních výrobců i dalšího dodavatele, jehož produkty se vyznačují dobrou kvalitou za atraktivní ceny. Díky širokému sortimentu mohou naši prodejci vytvořit vhodné řešení pro jakoukoli aplikaci a rozpočet,“ uvedl Klaus Donath, ředitel oddělení Networking & Software Group v Ingram Micro při vysvětlování nového přírůstku na seznamu dodavatelů.

O společnosti TP-Link

TP-Link je celosvětový poskytovatel síťových produktů pro malé kanceláře a jednička na čínském trhu, přičemž prodává své produkty ve více než 50 zemích desítkám milionů zákazníků. Společnost TP-Link, která staví na kvalitním výzkumu a vývoji, efektivní výrobě a přísném dodržování řízení jakosti, poskytuje koncovým uživatelům na celém světě oceňované produkty, mezi které patří bezdrátové produkty, ADSL produkty, směrovače, přepínače, IP kamery, adaptéry Powerline, tiskové servery, média konvertory a síťové adaptéry. Cílem společnosti TP-Link je zařadit se mezi trojici největších značek v odvětví síťových produktů a získat větší celosvětový tržní podíl, a přitom neustále zlepšovat své síťové produkty a služby, aby lépe sloužily zákazníkům a usnadňovaly jim život.

O německé společnosti Ingram Micro

Jako přední společnost v odvětví IT produktů v Německu Ingram Micro Distribution GmbH, sídlící ve městě Dornach nedaleko Mnichova, nabízí ucelený sortiment více než 350 předních dodavatelů IT produktů a služby v oblastech elektronického obchodování, financí, marketingu a logistiky pro více než 35 000 zákazníků. Německá pobočka společnosti Ingram Micro Inc. sídlí ve městě Santa Ana v USA. Ingram Micro Inc. je největší distributor technologických produktů na světě. Ingram Micro jako důležitý článek řetězce technologických hodnot vytváří příležitosti k prodeji a zisku pro dodavatele a prodejce prostřednictvím unikátních marketingových programů, outsourcingových logistických služeb, technické podpory, finančních služeb a řazení a distribuce produktů. Společnost působí ve 150 zemích a jako jediný celosvětově přední distributor IT produktů působí i v Asii. Ingram Micro se umístila na 67. místě žebříčku 500 amerických společností časopisu Fortune a v roce 2008 dosáhla fiskálních příjmů 34,36 miliard USD.

From United States?

Get products, events and services for your region.